Hoe inclusief bent u in 2018?

Wat is inclusief ondernemen? Wat brengt het u? Wat wordt er verstaan onder ‘doelgroep van de banenafspraak’ en ‘afstand tot de arbeidsmarkt? Hoe creëer ik extra banen en waar vind ik de mensen?

Allemaal actuele vragen  die u zichzelf waarschijnlijk afvraagt wanneer u het heeft over ‘Inclusief ondernemen.’

“Hoe inclusief bent u in 2018?” verder lezen

LinkedIn
Facebook
Facebook
Instagram
RSS
Follow by Email

Aan de slag met leerlingen van het Pro/Vso

Mijn avontuur als zelfstandig ondernemer is absoluut tot stand gekomen door inmiddels mijn mantra: “Never let go of your dreams.”

Vanaf 1 juli dit jaar heb ik het roer vastgepakt en vanaf 1 oktober gewoon helemaal omgegooid. Met De Baan Op werk ik aan mijn passie: De verbinding tussen mens en maatschappij. De maatschappij die voor sommige doelgroepen helaas mijlen ver afstaan van de mens. Zo is er de doelgroep PRO/VSO.

“Welke doelgroep? PRO/VSO?” Hoor ik u nu denken? Als u dat al denkt wat denkt u dan wat de maatschappij denkt? Wat een boer niet kent vreet ie niet…. “Aan de slag met leerlingen van het Pro/Vso” verder lezen

LinkedIn
Facebook
Facebook
Instagram
RSS
Follow by Email

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De term zegt genoeg toch? Als ondernemer vind ik het belangrijk om mezelf maatschappelijk in te zetten. De maatschappij zijn we met zijn allen ten slotte. Daarom heb ik als doel om eens per maand mijn bijdrage te kunnen leveren aan een organisatie, instelling, etc. Ben of ken je een organisatie? Neem gerust contact met me op en we bespreken de mogelijkheden.

De Baan Op: De start van de verbinding tussen mens en maatschappij.

LinkedIn
Facebook
Facebook
Instagram
RSS
Follow by Email

Nieuwe blog: Beste collega recruiters,

Vol verbazing heb ik de afgelopen 4 weken eens met andere ogen door mijn recruitmentbril gekeken of adviesbril, of consultantbril, of ….bril. Geef het beestje een naam, de titel is namelijk niet belangrijk, de inhoud wel.

Lees hier verder.

 

LinkedIn
Facebook
Facebook
Instagram
RSS
Follow by Email

Diner Pensant “Professional 2.0”

De professional van the next generation staat voor een uitdagende taak. Zelfsturend vermogen, flexibiliteit en ondernemersvaardigheden worden van je verwacht binnen het nieuwe werken. Je wordt beoordeeld naar prestatie en efficiëncy in plaats van het ‘vullen’ van de afgesproken werktijden.

Ben je nog wel zo efficiënt als je zou willen? Is jouw doel wat je wilt bereiken in jouw loopbaan nog helder heb je een juiste balans tussen werk en privé? Heb je wel eens het gevoel dat je in de waan van de dag leeft en je focus verliest?

Tijdens het Diner Pensant “Professional 2.0” ga je tijdens het eten in een ontspannen sfeer aan de slag met een ervaren trainer om je competenties en vaardigheden te toetsen en te trainen. Meer informatie?

Klik hier.

Of mail naar info@debaanop.nl

LinkedIn
Facebook
Facebook
Instagram
RSS
Follow by Email

Actie! Cursus of coaching voor maar 25,-

Flyer ontvangen? 

Nu een uur individuele coaching of de cursus sollicitatiepower voor maar € 25,-.

Aanmelden kan door je contactgegevens te mailen aan info@debaanop.nl ovv actie. Wil je meedoen met de cursus sollicitatiepower? Kijk dan in het evenementen overzicht voor de dagen die beschikbaar zijn. Geef de dag van je voorkeur aan in de mail.

Persoonlijke coaching? Je wordt gebeld voor een afspraak. De afspraak vindt plaats op locatie Dendoldercs; op station Den Dolder.

Geen flyer ontvangen?
Wil je ook gebruik maken van de flyer? Meld je aan bij De Baan Op en ontvang de flyer in je inbox, Na aanmelden ontvang je een mail ter bevestiging, wanneer je bevestigt hebt kun je de flyer downloaden.

Aanmelden

 

 

LinkedIn
Facebook
Facebook
Instagram
RSS
Follow by Email

‘Beroerde CV’s zijn er nog steeds.’

LinkedIn

Aah ik hoor de mensen alweer denken. ‘Alweer een blog/topic/artikel over hét CV?’ Ja, ik doe het gewoon. In mijn dagelijkse werk als recruiter en als coach kom ik nog zoveel CV’s tegen die direct in de (virtuele) prullenbak eindigen. Ondanks de vele, vele mogelijkheden (voor alle doelgroepen van laag tot hoog) om een goed CV te kunnen maken.

Je CV wordt in een oogwenk beoordeeld.

“‘Beroerde CV’s zijn er nog steeds.’” verder lezen

LinkedIn
Facebook
Facebook
Instagram
RSS
Follow by Email

Subsidiewijzer!

Download hier de subsidiewijzer!

Krijg een duidelijk overzicht op welke subsidies u aanspraak kunt maken en bij welke instantie.

Hulp nodig of advies? Neem vooral contact op voor een vrijblijvende afspraak.

(let op per arbeidsmarktregio kan de inzet van subsidies afwijken)

LinkedIn
Facebook
Facebook
Instagram
RSS
Follow by Email

Kom kennis maken met de Baan Op!

Kennis maken met De Baan Op – 24 augustus

Wat een mooie introductie geschreven door Ingrid Wong van Krakeling Communicatie. TROTS, de start is er!

http://debaanop.nl/wordpress/event/denderende-openingsevent/

 

LinkedIn
Facebook
Facebook
Instagram
RSS
Follow by Email