Over De Baan Op

Als ondernemer in Den Dolder/Soesterberg laat ik u graag kennis maken met De Baan Op, mijn adviesbureau op het gebied van de arbeidsmarkt. Ondernemers kunnen bij De Baan Op terecht voor advisering rondom werving- en selectieprocessen, recruitmenttrainingen of advies over subsidie- en leer/stagetrajecten. Voor werknemers zijn de sollicitatietrainingen.

Xiomara Nap; coach en oprichter De Baan Op

“Vanuit passie  en overtuiging ben ik begonnen met De Baan Op. Als recruiter, adviseur en consultant voor uitzendbureaus, detachering-, werving- en selectiebureaus heb ik de arbeidsmarkt op vele manieren meegemaakt. Vooral vanuit een commercieel oogpunt, in plaats van het verbinden van mensen. Ik heb er nooit helemaal mijn draai in kunnen vinden, omdat ik echt overtuigd ben dat een vacature invullen meer dan commercie is: dit is verbinden van vraag en aanbod van mensen. Aan de non-profitzijde ben ik vooral actief geweest vanuit mens en maatschappij. Juist daar heb ik ervaren dat er nog vele bruggen gebouwd kunnen worden tussen de aansluiting van de mens naar de maatschappij. Ik ben ervan overtuigd dat er voor ieder mens een mooie en langdurig verbinding is weggelegd en niet alleen om in de maandelijkse kost te voorzien, maar ook vanuit kracht, overtuiging en plezier.

Ieder bedrijf werkt uiteraard vanuit een overtuiging en filosofie. Ieder bedrijf zal daarom ook haar mensen hierop selecteren. Wanneer er geen expertise in huis is om de verbinding te kunnen leggen tussen bedrijfsfilosofie en de mens, zal er echter nooit een passende match ontstaan.

De Baan Op is in mijn ogen de brug om de juiste verbinding te leggen tussen mens en maatschappij.”

 

2 gedachten over “Over De Baan Op”

  1. Beste Xiomara,
    vandaag ben ik bij je geweest voor 1 uur individuele coaching.
    Wat heb je me een schat aan inzichten gegeven: zelfvertrouwen bouwen op feitelijkheden, organisaties die bij mijn competenties passen en de fijne kneepjes van het sollicitatiegesprek. Je hebt me accuraat gespiegeld en hindernissen ontleed zodat ik verder kan. Hartelijk dank daarvoor. Aanbevolen!

  2. Beste Xiomara,
    vandaag ben ik bij je geweest voor 1 uur individuele coaching. Wat heb je me een schat aan inzichten gegeven: zelfvertrouwen bouwen op feitelijkheden, organisaties die bij mijn competenties passen en de fijne kneepjes van het sollicitatiegesprek. Je hebt me accuraat gespiegeld en hindernissen ontleed zodat ik verder kan.
    Hartelijk dank daarvoor. Aanbevolen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *